TREBA VAM SAMO JEDAN PARACETAMOL: Evo kako da za tren očistite CRNE FLEKE SA DNA PEGLE – ovo nijednoj domaćici ne bi palo na pamet

0
242

Crne gleke na pegli uplaše većinu domaćica, ali i za njih na svu sreću postoji lijek, prije nego što donesete odluku da bacite peglu. Ovaj trik je objavila jedna djevojka na popularnoj mreži Tik tok, a zanimljivo je da je na ovaj potez natjerao njen otac. Za čišćenje vam treba samo jedna tableta paracetamol, a proces traje svega nekoliko minuta.

Ono što će vam biti potrebno jeste pinceta ili kliješta i tableta paracetamola. Ne zaboravite da peglu zagrijete. Potrebno je da peglu zagrijete, uzmite pincetu i tabletu paracetamola, kružni potretima treba da prelazite preko “izgorjelih” dijelova ploče. Nakon što je trik podjelila, uslijedila je velika količina pozitivnih komentara, a mnogi su rekli da im ovo ne bi nikada palo na pamet, ali istina je da zaista radi.

Pokušajte i vi sami ovaj sjajni trik i vjerujemo da ćete biti oduševljeni sa rezultatima koje budete dobili. Pišite nam u komentarima utiske.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here