ONA NE MARI ŠTA DRUGI MISLE I GOVORE- MOMENAT NA SAHRANI KRALJICE KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO- IZMEĐU PRINCEZE ŠARLOT I MEGAN MARKL DESILO SE NEŠTO NEOČEKIVANO (VIDEO)

0
125

Iako je prošlo nekoliko dana oda sahrane kraljice Elizabete, to je i dalje glavna tema u medijima, te se sada dešavaju na društvenim mrežama mnoge polemike i vrše analize raznih sitaucija koje su se desile tokom priprema za sahranu, kao i za vrijeme iste. Posebno se analiziraju postupci članova kraljevske porodice, a pod lupom su princ Hari i supruga Megan.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji se dijeli na sve strane, a tu se može vidjeti jedan preslatki momenat između Megan Markl i princeze Šarlote. Naime, kada je kraljevska porodica krenula napuštati Vestiminesterku opatiju nakon sahrane, na snimci se vidi kako se Šarlot u jednom momentu okrenla prema Megan koja joj zauzvrat se srdačno nasmijala. Upravo je na princezi Šarlot i na njenom dvije godine starijem bratu bila najveća pažnja. Primjećeno je da Kejt i Vilijam svog najmlađeg sina nisu poveli.

Ostatak teksta pročitajte na linku koji je OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here