ZVEZDA GRANDA NEPREPOZNATLJIVA! Kosmajac skinuo kilograme uz pomoć RIGOROZNE dijete koju je sam smislio! Ovako sad IZGLEDA (FOTO)

0
574

Pjevač Stegan Petrović Kosmajac se posvetio pored karijere i svom fizičkom izgledu koji je doveo do savršenstva. Nakon kritika zbog viška kilograma je odlučio da sebe liši gurmanluka i mjesecima unazad poštovao je jako rigoroznu dijetu koju je na iznenađenje mnogih smislio sam.

“Smršao sam okruglo 44 kilograma za nekih godinu dana. Dosta teško sam to uspio, bio sam gladan. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem jako rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda cijeli dan pijem voćni sok. To je moja autogafija, to sam ja smislio. Zato što sam prije toga probao sve i nisam uspijevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih nešto pojeo u popodevnim časovima odmah bi me zabolio stomak”- rekao je on.

On je važio za mladića nemirnog duha kada se pojavio na Grandovoj sceni kojeg su često pratili skandali. Ostatak pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here