Nosim gaće od 190, i čarape od 45 eura: Niko mi ništa ne može: Ovo je Šenki Versaće, šiptar kome se klanja cijela Srbija

0
1041

Srednja klasa je nestala – ili si bogataš ili nemaš krov nad glavom!

Bogataši bukvalno svakim danom se otkrivaju i hvale svojim bogatstvom i više se ne mogu prebrojati, troše se pare, voze se skupi automobili i apsolutni su kraljevi kiča i neznanja, a omiljeni brend je Versace.

Jedan od njih nam je komšija, tako da kažemo, živi u Albaniji i postao je vrlo poznat ne samo u svojoj zemlji, već i u cijeloj regiji. Zove se Shenki Maslani iz Aračinova, Makedonija koji živi svoj san Versace – on je poludio za svim što ima veze sa tim.

Njegova kuća, dvorište, automobili, namještaj, garaža, mikser, jednostavno sve što posjeduje, oblijepljeno je logotipom Versacea – bolest ili opsjednutost?

Mnogi se pitaju da li je sve to samo jeftina kopija.

On je čak otišao korak dalje pa je otvorio i restoran pod nazivom Versace

Ovaj bahati Albanac ističe da su svi proizvodi koje posjeduje originalni i da ih kupuje u Italiji, ne žali što je dao čak i desetke hiljade eura tim skupim predmetima, nema šanse da kupi kopije – mada mnogi u to sumnjaju kao što smo već prethodno napisali.

Jednostavno uživa u ovim originalnim predmetima, za to mu sigurno treba ozbiljna zaliha novca, a Shenki je objasnio da je to zaradio prodajom automobila?

Mnogi sumnjaju da je na nelegalan način zaradio sve, te da se bavi nekim mutnim poslovima.

Šta vi mislite o ovom bahatom Albancu?. Kada već ima za Versace, zašto onda ne pomaže siromasima? Ali ne, on se naravno bahati, ali za noć može izgubiti sve.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here