NJENE CIPELE KOŠTAJU 200 HILJADA EVRA, A TAŠNA JOJ VREDNA KAO 2 STANA U BEOGRADU! ONA JE ZA SAMO JEDNU STVAR DALA POLA MILIONA DOLARA…EVO O ČEMU JE REČ! (FOTO)

0
559

Posljednjih par dana u javnosti se opet spominje Dijana Janković, koja je poznatija pod nadimkom Didi J. Ona je neko ko radi na inostranoj karijeri i nikako ne mari koliko troši novca. Prošle godine jei mala veliku i glamuroznu rođendansku zabavu, a sada je rekla kako snima duet sa poznatom NBA zvijezdom i reperom Andreom Dramondom.

U luksuznoj vili u Majamiju je snimljen spot i ima veliki bazen u kojem je ona plesala u kupaćem kostimu, a kako se govori, za realizaciju ovog projekta su potrošili pola miliona dolara. Inače, ona ne priča dosta o svom privatnom životu, osim da je u braku sa Danijelom Rokvićem i da uživa u poklonima koji joj on daruje.

Ni jedno ni drugo ne štede novac, kada je u pitanju odjeća ili neki drugi predmet. Didi je rekla kako ima 350 pari cipela, a neke vrijede i do 200 hiljada dolara. Da li je ovo pretjerivanje, pišite nam ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here