Kakva fotografija! Anastasija Ražnatović u Gudeljevom zagrljaju blista od sreće! (FOTO)

0
873

Slika Anastasije Ražnatović, koja se nedavno pojavila na “Instagramu”, svjedoči o činjenici koliko pjevačica gaji dobar odnos sa bratom i porodicom svog sadašnjeg partnera Nemanje Gudelja. Ona se nalazi trenutno u Sevilji, gdje provodi dane sa novim dečkom fudbalerom, ali i sa njegovom porodicom, što dokazuje i najnovija objava, koju je podjelila Anastasija.

Iako i dalje vjerovatno nije spremna da podjeli javno sliku sa Nemanjom, kćerka Svetlane Cece Ražnatović je ovaj put pozirala sa njegovim bratom Dragišom Gudeljom, a sve je zabilježila njihova sestra Vanja. Sudeći po svemu, Anastasija blista od dobrog raspoloženja, jer je članovi porodice njenog sadašnjeg izabranika prosto obožavaju.

One koji nisu upućeni bi ova slika mogla zabrinuti, još pogotovo što Anastasija i Nemanja i dalje nemaju svoju javno dostupnu zajedničku sliku, ali očito je posrijedi samo kvalitetno porodično druženje. Ako je vjerovati svim izborima koji stoje na raspolaganju, čini se da Anastasiju obožava porodica Gudelj i da se vole svi zajedno družiti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here