NA PROLJEĆE KREĆE INVAZIJA MRAVA U KUĆI: Evo kako da ih se riješite u TREN OKA, domaća smjesa koja će ih zauvijek otjerati

0
381

Ukoliko niste ljubitelj kupovnih sredstava za rješavanje problema s mravima koji se u većini slučajeva javlja u proljeće, često nakrcanih štetnim tvarima, možete da pokušate i sa prirodnim načinima za koje mnogi tvrde da su im pomogli u borbi protiv dosadnih nametnika. Ako primjetite da su u vašem domu se pojavili mravi, prvo što je potrebno da napravite jeste da dobro zaštitite hranu kako se ne bi zavukli.

Izbjegavajte poluotvorene posude ili vrećice, sve namirnice moraju da budu u dobro zatvorenim posudama A zatim je potrebno da krenete u akciju sa ovim par odličnih prirodnih, a u drugu ruku jefitnih sredstava koja imamo svi u svojim domovima. Soda bikarbona nije nimalo draga mravima. Pomiješajte jednake količine sode i šećera u prahu. smjesu stavite na mjesto na koje se mravi skupljaju i oni će nestati. Sjajan saveznik u borbi protiv mrava je i ocat, stoga radne površine dobro očistite vodom..

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here