MOJA DECA NE PRIČAJU SRPSKI – NIJE DA NE ZNAJU, NEĆE! Ovako je Siniša govorio o najmilijima: “Imaju neku blokadu”

0
968

I danas ćemo da pišemo o legendarnom srpskom fudbaleru, Siniši Mihajloviću koji nas je nedavno napustio, a koji je u svijetu fudbala ostavio veliki trag. Siniša se godinama borio sa leu*emijom, i mada ju je jednom pobijedio, ona se opet vratila, ovaj put po njeg tragično. Siniša je bio veoma vezan za svoju porodicu, a jednom prilikom on je bio gost u jednoj emisiji gdje je on otkrio na kojem jeziku njegova djeca pričaju dok su u Rimu.

Siniša je davne 1992.godine otišao u Italiju, i tamo nastavio svoju sjajnu karijeru, a onda je upoznao Arijanu, koja je bila poznato TV lice, sa kojom se on oženio i dobio petoro djece, dok je na njeno insistiranje on upoznao i svog vanbračnog sina Marka. Dakle, u jednom intervjuu on je govorio o tome na koji jezik njegova djeca pričaju kući, pa je tako on rekao sljedeće:

“Oni razumeju srpski, ali ne pričaju srpski jezik. Nije problem to što se nisam potrudio. Nije da ne znaju, oni neće da pričaju. Imaju neku blokadu. Moja majka kad dođe, onda sa njom pričaju sve. Ali na primer, sa mnom ne pričaju. Ako im kažem na srpskom, odgovore mi na italijanskom. I moja majka kad im govori na srpskom, oni sve razumeju”, rekao je on tada. Iako je on godinama živio u Italiji, on je cijelo vrijeme držao blizak odnos sa svojom rodnom Srbijom gdje žive njegovi roditelji, a na to Miha je tada rekao: “Oni žive tamo, ali mi godišnje dva-tri puta dođemo za Srbiju, budemo po 7, 10, 15 dana”, rekao je on tada. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here