KIKU SPREČILI DA SKOČI SA MOSTA?! Ovo nije prvi put da je jujtjuberka pokušala sebi da oduzme život! OTKRIVENI NOVI DETALJI…

0
212

Do sada smo pisali nekoliko puta o pokojnoj Kristini Kiki Đukić koja je imala samo 21. godinu i koja je sama sebi oduzela život. Godinama se borila sa internet nasiljem i dobijala je razne uvrede i prijetnje sa kojima se više nije mogla izboriti. Njena porodica i prijatelji su neutješni nakon tragedije koja se dogodila. Naime, ona je već jednom prilikom pokušala da sebi naudi, tako što je htjela da skoči sa mosta, ali su je u tome spriječili prijatelji. To se desilo prije godina.

Ona je bila jedna od omiljenih jutrjuberki i gejmerki kada je u pitanju mlađa generacija. Jedan njen blizak prijatelja Dušan Srbljak je gostovao u emisiji, gdje je pričao kroz suze o ovoj mladoj djevojci, a tom prilikom je ukazao i na ozbiljnost problema nasilja na društvenim mrežama, zbog čega je ona sebi na kraju i oduzela život. On je tom prilikom rekao da ona i dalje dobija razne uvrede, iako nije više sa nama, pa je naglasio i to da roditelji treba malo više da povedu računa o svojoj djeci.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here