Bolest koju nazivaju “TIHI UBICA”: Ovo su prvi simptomi BOLESTI od koje su preminuli Tika, Madžagalj, Merima i Marinko…OBRATITE PAŽNJU NA VRIJEME!

0
349

Mnoge naše poznate ličnosti su preminule od ra ka pankreasa, a to je bolest koja ne pokazuje simptome sve do kasnih faza. Ona je jako smrtonosna i izuzetno ju je teško prepoznati. Simptomi ove bolesti su nespecifični, i tato ih pacijenti zanemaruju i misle da su samo prolazne tegobe.

Neki od simptoma koji ukazuju na ovu bolest su: jak bol u stomaku, svrab kože koji ne može da se objasni drugim uzrocima, loša probava, čudne promjene na stolici, a dosta pacijenata se susreće sa problemima sa dijabetesom. Također se može imati visoka temepratura, karakterističan je slab imunitet, a prijete i žutica i nastanak tromba, povraćanje, gubitak tjelesne težine.

Podsjetimo, pjevač Marinko Rokvić je preminuo 6. novembra nakon duge i teške bolesti. Njegov sin Nikoal se nekoliko puta oglasio nakon smrti oca putem društvenih mreža. Vijest o njegovoj smrti je pogodila njegovu porodicu, kolege i prijatelje. Sahranjen je na Novom bežanijskom groblju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here