I za danas za vas imamo jednu ispovijest, koja nam dolazi od jedne žene koja je očajna, pa je svoju priču odlučila da podijeli sa svima, a isto tako i da traži pomoć, jer prema njenim riječima ona se nalazi u bezizlaznoj situaciji za koju je sama kriva. Njeno ime je Džulija, i ona je žena srednjih godina koja se odlučila za jedan veoma neobičan potez.

 

 

Naime, ona je već 17 godina u braku, a zanimljivo je to da ima prijateljicu koja se zove Sara i koja je dosta mlađa od nje, a kod nje je ona primjetila da joj se sviđa njen suprug. Opet sa druge strane ni njen suprug nije ostao ravnodušan prema lijepoj i atraktivnoj Sari, pa je Džulija nakon nekoliko neprospavanih noći donijela odluku. Tako je na samom početku svoje ispovijesti ona rekla sljedeće:

 

 

Rekla sam Piteru da sam spremna na to da on ima aferu sa Sarom, pod uslovom da se nas dvoje ne razvodimo ukoliko nastavimo da normalno funkcionišemo. Svesna sam da mu ja nisam interesantna posle više od 2 decenije i da ako već mora da me ostavi nek to makar bude sad, a ne u nekim kasnijim godinama. To je bio test da vidimo šta će biti s našim odnosom “, rekla je ona pa je dodala: “Njih dvoje bi recimo spremali doručak za sve nas u našem stanu. Interesantno je bilo gledati ih. U prvim mesecima veze, kada su još upoznavali jedno drugo, smejali su se i zadirkivali međusobno u razgovoru i na taj njihov odnos sam bila najviše ljubomorna. Piter je i dalje svake večeri dolazio kući vidno zadovoljniji i sretniji. Čak smo i nas dvoje imali se*s i moram priznati da je bio strasveniji nego inače…”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here