Žikina dinastija zasigurno je najpopularnija televizijska emisija na našim prostorima, a generacije gledatelja odrasle su uz prvi nastavak Ludih godina i romantičnu vezu Marije i Bobe koja je preživjela sve izazove. Ova glumica, koja je zapravo predstavljena kao Marija, bila je Rialda Karić, kojoj su predviđali uspješnu karijeru, ali je odlučila napustiti zemlju i promijeniti zanimanje.

Rođena je u Beogradu i sa samo 14 godina postala je izuzetno popularna u bivšoj zemlji zbog uloge Marije koju je tumačila. Sudjelovala je u osam epizoda serije Žikina dinastija, a imala je i druge manje uloge, početkom 90-ih, koje su bile burne godine na našim prostorima, odlučila je ostaviti sve i preseliti se u London. Tamo je isprva radila kao novinarka da bi nakon završenog fakulteta postala specijalistica psihoanalize i udala se u Londonu.

U gradu je živjela preko 30 godina. Opisala je jedan slučaj kada joj je bilo teško tijekom sukoba, nedostajale su joj informacije o tome šta se dešava u njenoj zemlji i dugo vremena je živjela u “potpunom mraku”, a onda je saznala da joj je majka preminula na ulici od moždanog udara. Rijalda se zatim preselila u Atinu i namjeravala je sudjelovati u sljedećem nastavku Žikinove dinastije, koji je trebao biti snimljen.

Međutim, cijelu ekipu iznenadila je vijest da je glumica doživjela veliku tragediju a nakon toga je iznenada preminula u Grčkoj u 57. godini života, na isti način kao i njezina majka, pa se tada odustalo od cjelokupnog koncepta snimanja. Mnogi fanovi su tada ostali zatečeni informacijama koje su plasirane u medije i uslijedila je tuga zbog prekida snimanja, međutim, imali su razumjevanja i shvataju da je situacija bila izuzetno kompleksna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here