Danas žive u luksuznoj vili, ali neće vam biti dobro kad vidite u kakvom su stanu nekada živjeli Aleksandra i Filip Živojinović: Svi gledaju u ovaj detalj

0
938

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović krunisali su prošle godine svoju višegodišnju vezu brakom, a ove su se godine ostvarili u ulozi dječaka nakon što je pjevačica donijela na svijet sina Aleksandra.

Preselili su se zbog toga u vilu na Bežanijskoj kosi u kojoj danas žive, dok su živjeli u pjevačicinom stanu na Voždovcu prije nego su se vjenčali. S obzirom na to da su poznati po tome što ljubomorno čuvaju svoju intimu samo za sebe, tek nekolicina fotografija iz ovog ljubavnog gnijezda završila je na internetu. Naime, Aleksandra i Filip fotografisali bi tek povremeno poneki detalj svoje porodične sreće, te su njihovi pratioci mogli zaviriti u to kako izgleda njihova svakodnevnica.

Uglavnom je na tim fotografijama bio njihov kućni ljubimac koji je prema sopstvenom priznanju, paru bio izvrsna priprema za ulogu roditelja malog Aleksandra. Nijedna fotografija unutrašnjosti vile u kojoj žive danas, s druge strane, nije ugledala svjetlost dana.

Čini se da su odlučili čuvati ovu privatnost samo za sebe.

Pjevačica u svom prvom intervjuu nakon duge pauze otkriva kako se upustila u ulogu majke i što se promijenilo u životu.

– Uživala sam u trudnoći i prošlo je vrlo kratkih deset mjeseci. Odmarao sam se i pripremio za najdivniju ulogu u životu. Filip je cijelu trudnoću proveo pored mene i to mi je puno značilo, tako da ću ostati lijepa uspomena na moje trudnoće jer sam uživala. Kao i svaka trudnica, pokušala sam dobiti što je moguće više informacija o djetetu, od trenutka kada su je prvi grčevi uhvatili da mora biti cijepljena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here