Bivši muž Goce Tržan na rubu PROPASTI! POČEO PRODAVATI STVARI DA BI PREŽIVIO… Nakon tuče sa bivšom, uslijedio HAOS! (FOTO)

0
253

U današnjem članku pišemo o bišem mužu poznate pjevačice Goce Tržan, a to je Ivan Marinković. On je bivši učesnik rijaliti programa, a sada eć i bivši vjerenik Jelene Ilić. Dosta puta se pisalo da je u finansijskim problemima a to je sada i zvanični potvrdio.

Na Fejsu je objavio sliku zimske jakne i napisao je: “Nenošena jakna, pretopla. Meni je velika i prodajem je ispod cijene”. Svi su ga počeli ispitivati zašto prodaje jaknu koju mu je bivša vjerenica poklonila, sa kojom se prije nekoliko mjeseci potukao.

Neko je rekao da je on ostao bez novca, i sada na sve načine pokušava da zaradi. Dosjetio se ideje da prodaje odjeću koju ne nosi, kako bi preživio. U jako lošem je stanju nakon raskida sa Jelenom. Da podsjetimo, prije par mjeseci su komšije prijavile policiji da se iz njihovog stana luje buka. Ivan ju je navodno udario 3 4 puta, a onda ga je ona ubola sa makazama u podlakticu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here