AUUUU! KARLEUŠA IZLETELA IZ SVOJE VILE SA PREDMETOM U RUCI PA NAPRAVILA HAOS NA DEDINJU: Hodala ulicama dok su je SNIMALI!

0
434

u današnjem članku pišemo o Jeleni Karleuši koja je uspjela da privuče dosta pažnje kada je odradila prije nekog vremena sjajan koncert u Dubaiju, gdje je boravila zajedno sa kćerkama i menadžerom. Nakon povratka kući, ona je promjenila svoj imidž. Naime, skratila je svoju kosu, i cijelu frizuru je upotpunila sa šiškama koje su ovaj put u trendu.

To je mnoge iznenadilo a najviše njene pratioce na društvenoj mreži Instagram. Sada je ona ponovo odlučila da izenandi sve svoje pratioce sa novim setom slika i snimaka. Pjevačica se slikla ispred svog doma na Dedinju, a ono što je zanimljivo je to što je u jednoj ruci nosila figuru nagrade Oskar.

Za ovu privilegiju je izabrala haljinu Sofije Milošević u boji kože, sa zlatnim nitima. U opisu je napisala “I oskarom se nagrađuje”, pa je ona dodala i “vibracije super modela”. Šta vi mislite o ovom porezu Karleuše, pišite nam ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here