Pre više od deset godina, Jovana i Marko Mišković sklopili su brak. Prije nego što su se službeno vjenčali, mladi par je živio zajedno, ali su se ubrzo osjećali primorani da učvrste svoju ljubav kroz svetu zajednicu koju su svjedočili i Bog i društvo.

 

 

 

 

 

Ubrzo nakon toga, renomirani vokal i prosperitetni preduzetnik u Srbiji proslavio je dolazak prve ćerke, a poslednjih godina njihov divni dom je ulepšano prisustvom još jednog dragog deteta. U medijima i po užurbanim gradskim ulicama neprestano se pričalo o njihovom mirnom postojanju. Mirno su koegzistirali, bez ikakvih značajnijih sporova, gajeći atmosferu poštovanja i nepokolebljive vjere. Bez obzira na javno mnijenje ili tračeve, njihov cilj je bio da se okruže bliskim krugom ljudi od povjerenja, uključujući braću i sestre, roditelje, drage prijatelje i mentore od povjerenja.

 

 

 

 

Koliki je značaj ovih veza najjasnije pokazuje slika istaknuta na Jovaninom profilu. Na fotografiji su zajedno uhvaćeni Marko i njihova kuma, zanosna brineta. Mnoge žene bi osetile ubod ljubomore videvši svog voljenog u zagrljaju tako privlačne žene, ali ne i Jovana. Ona ponosno pokazuje svog muža, njihovu kumu i vrijednost koju pridaje iskrenim prijateljstvima i čistim odnosima. Njena perspektiva je ljepota i pozitivnost, prikladna za uspješnu ženu i majku dvije male kćeri koje će se nesumnjivo diviti njenom primjeru u budućnosti.

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here