Verica PLAČE OD SREĆE: Marija na Uskrs objavila da su Šerifovići dobili NOVOG ČLANA PORODICE i pokazala fotografiju! (FOTO)

0
454

Slika Marije Šerifović se munjevito djeli na društvenim mrežama, budući da je objavila lijepe vijesti tokom praznika, koje su njene obožavatelje iznenadile i u isto vrijeme raznježile sve njene pratioce. Naime, porodica Marije Šerifović je dobila još jednog člana kojeg je Marija ponosno pokazala. Riječ je o njenom novom kućnom ljubimcu, zecu, kojem je ona dala ime Zek.

Oni koji poznaju pjevačicu i prate njene objave, znaju da je ona veliki ljubitelj životinja, a sa ponosom je predstavila novog kućnog ljubimca. “Budite hrabri, vrijedni, pošteni, mudri i praštejte. Dom Šerifovića je danas bogatiji za još jednog člana. Govore da ova životinja označava zoru, stvaranje, nov početak, rađanje života, sreću i dugovječnost. Neka i bude ako. Živi bili”- napisala je Marija uz sliku sa svojim novim ljubimcem Zekom. Ispod slike je dobila veliki broj pozitivnih komentara, a svi su pisali kako je zec jako sladak i neodoljiv, i da imje drago da mu je Marija vlasnica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here