Znate li kako se ČISTE FLEKE IZMEĐU DUPLIH STAKALA RERNE: Žena pokazala nevjerovatan trik – VEOMA JE JEDNOSTAVNO (VIDEO)

0
1564

Jedna domaćica je otkrila sjajan trik za čišćenje prljavog stakla na rerni a kojiim se sigurno do sada niste susretali. Naime, žena koja dolazi iz Australije je otkrila da godinama nije mogla ukloniti nečistoće sa duplih stakala na rerni.

Pokušavala je na razne načine, uz pomoć sapunice i mnogih sredstava da je izriba ali jednostavno nije mogla dospjeti na neke dijelove. Ali, njen suprug joj je pokazao da postoji sjajno rješenje koje olakšava čišćenje rerne i omogućava vam da pristupite cijeloj površini bez ikakvih napora: samo je potrebno da uklonite staklo iz okvira.

Za vas smo spremili i video snimak koji pokazuje kako je ustvari tehnika skidanja stakla jednostavna. Dovoljno je samo skinuti gornji dio okvira, nakon čega treba da nježno izvučete staklo. Sada možete cijelo staklo lagano prebaciti u sudoper kako bi ga istrljali. Kada završite sa čišćenjem, staklo vratite nazad u okvir i dobro ga pričvrstite.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here