ZIMI ZARADIM I PO 80 EVRA DNEVNO! Njegoš iz Prijepolja se dosetio: Posao je lak, a zarada odlična (FOTO)

0
520

Danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o jednoj ispovijesti čovjeka po imenu Njegoš Stojadinović, koji je iz Prijepolja. Naime, on je čovjek koji nikada ne odmara, a on od novembra do maja mjeseca pravi metle od brezovih grančica, a za njima inače vlada velika potražnja. Naime, posao je lak dok je zarada i više nego solidna, pa se Njegoš nimalo ne libi da zasuče rukave i da krene u pohod.

Ovaj vrijedni čovjek je dao izjavu za domaće medije, a rekao je na samom početku: “Sirovinu mahom nalazim u okolnim šumama, gde ima dosta breze. Tokom zime kada je završen rad u polju, pravim snopove od mlađih graničica različitih dužina i koje pakujem i kasnije nudim kupcima. Ja to radim poslednjih 15 godina jer nije težak fizički posao, čak ga rade i stajiji ljudi, samo su vam potrebne makaze i eto zarade. U jednom satu ja pripremim oko pet snopova i kada pomnožite sa 350 dinara eto vam zarade”, rekao je on, pa je dodao:

“Udarni period je od novembra do maja, kada prodam i do 10.000 snopova ovih korisnih grančica. Mogu da ih prodam u neograničenim količinama jer je potražnja velika, a cena pristupačna. Osim što grančice skupljam sam, zbog velikog broja kupaca počeo sam i da ih otkupljujem. Svaki ovaj snop težak je oko sedam kilograma i lako se transportuje do kupaca”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here