Željko Šašić je podijelio svoje trenutno raspoloženje i objasnio da je danas došao na zabavu povodom djetetovog rođendana koju je organizovao Samo Bob, a pratio ga je ženski gost koji nije njegova djevojka, već kuma.”Pustite me da vas razuvjerim, to je zapravo moja kuma. Nismo ovdje da bismo se skrivali. Da sam znao da su novinari prisutni, ušao bih kroz glavni ulaz. Ali ne brinite, nemam ništa da krijem”, -našalio se pjevač.Na pitanje o svom emocionalnom stanju i sreći, Željko je dao neočekivan odgovor.

Rekao je: “Kako izgledam? Iskreno, nisam baš najsretniji trenutno. Nedavno sam se vratio sa mora, pokušavam se osvježiti, ali izgleda da me hvata depresija. Ljeto se bliži kraju, i malo sam zbunjen ovih dana. Izvinjavam se ako sam pomalo mutav.”Željko je za “Blic” podijelio neke detalje o svojoj kćerki Sofiji, uključujući i to da li ona sluša njegove pjesme te da li je upućen u njen ljubavni život.”Nju je zahvatio novi talas, voli stare pjesme, uključujući i moje, ali takođe sluša i noviju muziku. Što se tiče njenog ljubavnog života, ona obično nije ta koja postavlja pitanja.

To sam obično ja koji pitam: ‘Je li imaš nekoga?’ i ona mi iskreno odgovori da nema. Nikada nije krila te stvari od mene, čak je vrlo otvorena i direktna, ponekad toliko da me iznenadi. Naravno da imamo izuzetno dobar odnos”, otkrio je pjevač.”Uvijek sam tu da joj pružim savjete. Ipak, smatram sebe modernim ocem. Iako ima stvari koje možda ne odobravam, možda i nisam toliko moderan, ali se trudim”, rekao je Željko i dodao da smatra da je rano za udaju, ali da bez obzira na to podržava svoju kćerku u ljubavi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here