ZAVIRITE U DVORIŠTE VELELEPNE VILE OD 2.500.000 € JK: Ogroman bazen i dvorište ograđeno BODLJIKAVOM ŽICOM! LUKS BUNKER (VIDEO)

0
492

Jelena Karleuša koja je u utorak otkrila svima da se nakon 14 godina braka razvodi sporazumno od supruga Duška Tošića, doživjela je peh tokom jučerašjneg dana kada se u poplavi zaglavila sa džipom, pa su morali da je spase. Pjevačica, koja je trenutno u procesu uređivanja garderobera, se kćerkicama živi u vili koja je pripadala Dragana Stojkoviću Piksiju, a velelijepna kuća je ograđena sa bodljikavom žicom, koja sprječava neželjene goste, ogromne krošnje drveća skrivaju od pogleda i znatiželjnih prolaznika.

Za nju su navodno dali 2,5 miliona eura. Vila ima ogroman bazen, pa se navodilo da će njene kćerke imati zaseben sobe sa velikim terasama i posebnim kupatilima. “Kao što ste primjetili, da potvrdim, počela sam da stvari prebacujem u novi garderober u novoj kući, ovdje će se puniti garderober jedno sedam dana. Ima dva kupatila, saunu, izlaz u dvorište, tako da ću se ovdje opuštati…

Ostatak teksta možete da pročitate na linku OVDJE.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here