ZANOSNA LIDIJA VUKIĆEVIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: GLUMICA U FLUORESCENTNOM BIKINIJU NAPRAVILA HAOS NA PLAŽI, LINIJA ZA NEPOVJEROVATI! (FOTO)

0
672

Danas ćemo pisati o našoj javnosj sceni, koja uvjiek ima nešto novo da ponudi. Danas ćemo spomenuti našu pozntu glumicu Lidiju Vukičević, koja je od samog početka karijere bila u centru pažnje medija i javnosti zbog svog izgleda. Ona je zbog svojih afro lokni koje ima godinama specifična, a proed toga je svi mogu prepoznati i zbog njenog lijepog struka.

Koliko dobro smo upućenni, ona je oduvijek vodila računa o svom izgledu, pa tako nam je očigledno i koliko vodi računa o koži i tijelu. Na društvenim mrežama pratioce često počasti sa mnogim slikama, na kojima se vidi njena savršena linija, na kojoj joj zavide mnogi.

Ona za mjesec dana puni 60 godina, a sada se opustila na plaži i pokazala je svima čim raspolaže, a na sebi je imala flourescentni bikini. S obzirom kako sjajno izgleda, niko ne može da vjeruje da će joj uskoro 60. godina. Šta vi mislite o njoj?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here