ZABIO JE PLASTIČNE VILJUŠKE U ZEMLJU PO CIJELOJ SVOJOJ BAŠTI: Nikome nije bilo jasno ZAŠTO, a onda su otkrili razlog – GENIJALNO

0
726

Proljeće je idelano vrijeme da navučete rukavice i da uzmete lopatu u ruke. To je goišnje doba koje se odnosi na mnogo rada u bašti. U nastavku današnjeg članka pogledajte par savjeta kako da probudite vašu baštu iz hibernacije. Kada budete sadili nove biljke, možete da uštedite nešto novca i da reciklirate kartona od jaja ili rolne toalet papira. Ukoliko želite novu biljku staviti u kornet, pripazite da ne sipate previše vode.

Plastična flaša može također da posluži kao mini – plastenik. Potrebno je da flašu isječete na pola, da u nju sipate zemlju i dodate gornji dio ako je hladno. Kada dođe vrijeme sadnje, možete da koristite kalupe za muffine i da napravite obrazac na zemlji. Kada je vrijeme hladno u pušu jaki vjetrovi. biljkem ožete sagraditi za barijerama koje možete da pogledate u članku. Ukoliko želite zaštititi svoje biljke od životinja kao što su na primjer zečevi, u zemlju zabodite viljuške.

Ostatak teksta i slike možete da pogledate OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here