ZA KILO OVE BILJKE PLAĆAJU 2.000 EVRA: U Srbiji se još niko nije setio da na ovaj način uzme novac!

0
402

Dakle, kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema će da budu biznisi koji itekako mogu da se obavljaju na našim prostorima i to veoma uspješno. Vrijeme u kojem živimo je apsolutno sve moguće, i toliko je mogućnosti i načina, samo je naravno najviše potrebna volja ljudi, tako da niko ne može da kaže da posla nema, jer ima ga itekako, samo je za to potrebno malo truda.

Recimo u toku jeseni posao koji može da bude jako dobar jeste sakupljanje puževa, ali to je posao koji ne žele baš svi da rade, ali mi ćemo danas ipak da govorimo o jednoj djelatnosti koja je u Srbiji postala jedna velika misterija, a radi se o biljci koja se zove šanben. To je biljka koja je u Aziji veoma skupa, toliko da je mnogo slučajeva krađe ove biljke, pa oni koji je posjeduju moraju da imaju pse čuvare kako ne bi bili pokradeni. Postoji jedan izvještaj koji se odnosi na ovu biljku, a prema onome što piše u njemu najveće tržište ove biljke jeste u Americi.

Kada je sjeme u pitanju, ono se definitivno mora poručiti iz inostranstva, a cijena i nije toliko skupa jer jedini problem jeste dobro procijeniti kvalitet. Ovu biljku je najbolje zasaditi u jesen, a krajem proljeća možete da vidite koliko se vaš trud isplatio. Vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here