“VOLELA BIH DA OVO OSTANE IZMEĐU NAS…” Mensur uništio Milicu Veselinović, OVU poruku je poslala njegovom ROĐENOM bratu!

0
483

U prošloj petoj sezoni Zadruge, odmah na samom početku svoju ljubavnu vezu započeli su Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić, a onda su gledaoci narednih deset mjeseci imali priliku da gledaju njihov itekako turbulentan odnos. Oni su na kraju raskinuli i svako je krenuo svojim putem, a sada je Mensur bio gost u nedjelju, u emisiji kod Dušice, a zajedno sa njim u studiju bio je i Taki Marinković.

Tako je on komentarisao sve aktuelne teme, pa se onda u jednom trenutku osvrnuo na to i rekao kako je Milica slala poruke njegovom bratu Ardijanu, a na to on je rekao: “Ja sam igrom slučaja to saznao, brat je na to i zaboravio. Uslikao je to i pokazao mi je u jednom periodu, bio u nekim obavezama i u toj poruci je pisalo: “Izvini molim te, ja bih samo da ti se izvinim, da ti kažem da mi je žao zbog svega što sam izgovorila za tebe u lošem kontekstu, volela bih da ovo ostane između nas i da ti se izvinim lično”. Insistirala je u više navrata, poruke na bombice i to, da se vide. Nije bilo kao: “Hajde da se vidimo”, ali kao da se lično izvini. On je to meni odmah preneo. Čovek je izneverovao, i ja i on. Bilo nam je čudno dokle su sve spremne da idu devojke koje su željne medija, slave, popularnosti, naslova, ne biraju sredstava, a ni način”, rekao je on, pa se osvrnuo na Miličin odnos sa Markom:

“Ja sam bio rekao još prošle sezone, da nema mene, mnogo bi se stvari drugačije dešavalo. Ja sam to predvideo, predosetio, ja znam to da prepoznam. Strašno je da devojke nemaju dostojanstva, da ne drže do sebe. Da je to prisutno u njihovim životima, život im gubi smisao u svakom smislu. Nemaju granicu u svojim glupostima. Spremne su da se ponize. Muško je muško, žensko je žensko, treba da drži do sebe, da je dostojanstvena, da je moralna dovoljno. Ne mora da bude Devica Marija, ali da to opet bude devojka. Zgrožavam se svakog dana. Srećom pa ne gledam generalno, ali mi ljudi svakodnevno šalju, ne samo njene snimke, nego snimke mnogih učesnica. Ne mogu da verujem kakve su to osobe… Neverovatno, nesvakidašnje”, rekao je on.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here