VJENČANICA KAO IZ BAJKE, DŽET-SET, PJEVAČICE, NBA ZVIJEZDE: POGLEDAJTE NESTVARNE KADROVE GALA SVADBE NEMANJE NEDOVIĆA! (FOTO)

0
377

Popularni košarkaš Nemanja Nedović se oženio sa svojom dugogodišnjom parnetkom, manekenkom Minom Milutinović. Njegov dobar prijatelj, Tadija Dragičević je na svom profilu na instagramu objavio slike sa njihovog vjenčanja, u protivnom niko ne bi ni znao da su se vjenčali. Njih dvoje su se vjenčali pred matičarem prije dvijeg godine, a sada su odlučili da obave i crkveno vjenčanje u Sabornoj crkvi, pa su nakon toga napravili veselje za porodicu i prijatelje.

Njih dvoje su u vezi 7 godina i o njim se skoro nikada nije pisalo u medijima, niti se za njih vezao neki skandal. Žive mirno, a svi koji ih poznaju govore da se jako poštuju i vole. Mina je u vjenčanici blistala koja joj je sjajno pristajala, a Nemanja je bio obučen u klasično crno odijelo i bijelu košulju. Njena kuma je bila Milica Pavlović, koja joj je i velika prijateljica. Na veselju su bili svi i atmosfera je bila sjajna, a na mladencima se moglo vidjeti koliko su sretni.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here