Nastavljaju se kontroverze vezane za sukob između Marije Šerifović i Džejle Ramović.Rasprava između Marije Šerifović i Džejle Ramović je jedna od centralnih tema u domaćim medijima. Nekada bliske koleginice, Marija i Džejla nisu se dugo zajedno pojavljivale u javnosti, što je izazvalo nagađanja da su se s vremenom udaljile.Javno mišljenje o odnosu između Džejle i Marije nije se poboljšalo nakon njenog gostovanja u sinoćnjoj emisiji. Naime, Džejla je odgovorila na pitanje o tome čiji joj je album najbolji, Marije Šerifović, Tee Tairović ili Aleksandre Prijović, i bez oklijevanja je odabrala Priju.Džejla je među rijetkim kolegicama koje se nisu oglasile povodom Marijinog novog albuma “Dolazi ljubav”.
Iako je prisutan sukob između Marije Šerifović i Džejle Ramović, njihov odnos ostaje predmet nagađanja jer se nijedna od njih nije javno izjasnila o tome. Vidljivo je da njihov odnos više nije onakav kao što je nekad bio, jer su zajednički nastupi i putovanja postali stvar prošlosti.Nekadašnja pobjednica takmičenja “Zvezde Granda” i njen mentor i dalje prate jedna drugu na društvenim mrežama, što ukazuje na to da nisu potpuno prekinule kontakt, očigledno zadržavajući korektne odnose, iako više nisu bliski kao ranije.Marija Šerifović je popularna srpska pjevačica.
Najpoznatija je po svom snažnom vokalu i širokom repertoaru muzičkih žanrova, uključujući pop i rock. Marija je stekla široku popularnost i priznanje nakon pobjede na Eurosongu 2007. godine s pjesmom “Molitva”. To je bila prva pobjeda Srbije na Eurosongu, i Marija je postala jedna od najpoznatijih izvođačica u regiji.Tokom svoje karijere, Marija Šerifović je izdala brojne albume i singlove, a njen muzički opis obuhvaća različite muzičkee stilove.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here