VEZA MAJE MARINKOVIĆ I PECE TRAJE VEĆ 8 MJESECI? ISPLIVALI DETALJI PRELJUBE VEKA: BILI SU ZAJEDNO U CRNOJ GORI, SVE JE ISPLANIRANO! SVI U ŠOKU!

0
300

Danas ćemo da pišemo o temi koja je digla veliku prašinu u javnosti i o kojoj svi pišu. Vijesti da je Maja Marinković preotela supruga Aleksandri Subotić je šokirala sve, pogotovo zbog toga jer su bile bliske drugarice. One su zajedno išle u školu a kasnije su nastavile svoje prijateljstvo u rijalitiju Zadruga. Nakon što su snimci objavljeni kako su Peca i Maja uhvaćeni u jednom bazenu gdje su se vačarili i bili jako prisni, mediji ne prestaju o ovome pisati.

Kako se saznaje, Maja i Peca su već duže vrijeme zajedno bili, pa su prije Zlatibora gdje je ovaj snimak nastao, bili zajedno i u Crnoj Gori, ali ona ga je drugačije svima predstavila. Izvor koji je dobro upućen u ovu priču je rekao sljedeće: “Njih dvoje su bili zajedno u Crnoj Gori, nije ovo ništa šta su radili na Zlatiboru.. Maja ga je od svih krila, pa i od svojih najboljih drugarica. Njihova afera traje već par mjeseci..

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here