VELIŠA POSEJAO ĐUMBIR, A KAD JE VIDEO ŠTA JE NIKLO ODMAH SE UHVATIO ZA GLAVU: Meštani sela na Zlatiboru ne pamte NIŠTA SLIČNO!

0
664

U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz Srbije, u a nastavku ćemo da pišemo o jednom čovjeku čija priča je završila u javnosti i koja je privukla dosta pažnje. Njegovo ime je Veliša Petrović i on je iz jednog zlatiborskog sela po imenu Draglica, a koji se prije nekoliko dana iznenadio kada je u svojoj njivi zatekao čičoku.

On nije imao pojma otkud ona u njegovoj njivi, a onda se sjetio kako je njegov komšija njemu prošle godine donio sjeme đumbira, kojeg je on posijao baš na tom mjestu gdje je sada pronašao čičoku. On je pričao sa svojim komšijama, ali niko od njih nije znao šta je u pitanju, a mnoge je podsjećala na suncokret jer ima žuti cvijet i onda se on jednostavno pomirio sa činjenicom da on ne zna kako izgleda đumbir, i bio je ubjeđen da baš on raste u njegovoj njivi. Tako je on za domaće medije rekao:

“Komšija Neđo na proleće mi je dao seme i rekao da je đumbir, nadajući se da ću sada na jesen iz zemlje izvaditi poznatu biljku, hvalio sam se kako đumbir može da uspe ispod Murtenice. Međutim, zemlja je rekla drugačije, umesto đumbira izrasla je čičoka. Čitao sam na internetu o toj biljci i sada tražim ko želi da mu je poklonim jer ja ne znam šta ću sa njom”, rekao je on, a inače ova bilja porijeklom je iz Sjeverne Amerike. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here