VELIKA TUGA! NIJE MU BILO SPASA! POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI…Svi u šoku i nevjerici!

0
370

U današnjem članku donosimo tužne vijesti, koje nam stižu iz Sjedinjenih Američkih Država. U pitanju je poznati igrač američkog fudbala i član Pitsburg Stilersa, kvoterbek Dvejn Hejskins koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon što ga je udario autombil na jednoj ulici u južnoj Floridi. Prema informacijama novinara ESPN-a, Adama Šeftera ove tragične vijesti potvrdio je i njegov agent, Sendrik Sonders.

Inače, Hejskins je postao član Stilersa prije početka sezone 2021. godine i bio je konkurent za prvu postavu tima nakon što je otišao u penziju Bet Routilsberger. Njemu su veliki analitičari predviđali bogatu karijeru. I dalje nema tačnih informacija gdje se dogodil nesreća, a sam Hejskins je igrao koledž fudbal na Ohajo Stejtu i draftovan je u prvoj rundi 2019. godine od strane Vašington Komandersa.

Kako navodi ESPN-a igrač se nalazio u južnoj Floridi na poziv igrača Mič Trubiskog, poznatog kvoterbeka, koji je sazvao okupljanje njega i drugih saigrača, kako bi se to što prije pripremili za novu sezonu i dodatno se upoznali.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here