VELIKA TRAGEDIJA! MUZIČAR I BIVŠI UČESNIK POZNATOG RIJALITIJA PRONAĐEN MRTAV U STANU! Danima nije odgovarao na poruke, imao je samo 30..TUGA DO NEBA!

0
1287

Danas ponovo donosimo tužne vijest. Naime vijest je ta da je dvostruki učesnik takmičenja “Amerika ima talenat” pronađen mrtav na Dan zahvalnosti, a to je potvrdila njegova porodica. Riječ je o Džeju Filipsu koji je imao samo 30 godina i koji je preminuo od korona virusa. Posljednje dane je sam proveo, kako prenose mediji iz Amerike. Članovi porodice su se zabrinuli kada na praznik nije odgovarao na poruke.

On nije bio vakcinisan od korone, a već neko vrijeme je bolovao od pomenutog virusa. Rekao je svojoj porodici da mora još da odmori i nakon nekoliko dana je preminuo. Od korone je obolio i njegov otac, sa kojim je inače živio, a koji je već neko vrijeme proveo u bolnici i na respiratoru. “Nije bio vakcinisan, ali posljednjih sedmica kao da se dvoumio, da je ipak htio da pirmi vakcinu”- rekli su članovi njegove porodice. Međutim, sada je za tim prekasno, jer je on izgubio najvažniju bitku.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here