UTRLJALA JE OVO PO BUTINAMA I OTIŠLA DA SE ISTUŠIRA: Kad je pogledala svoje tijelo FRAPIRALA SE I VI ODMAH PROBAJTE!

0
934

Ujutru smo navikli da nas budi jaka kafa, ali ovaj čarobni napitak ima i sjajan efekat na našoj koži. Ne samo što prija našem organizmu i čini nas energčnijim, oživljava i našu kožu te joj vraća sjaj. Naime, mljevena zrna kafe mogu da naprave mala čuda sa našom kožom, a najbolje se pokazala kao lagani piling. Mljevena kafa je prirodan piling za našu kožu, koji je jako jeftin i djelotvoran, a uvijek nam je pri ruci.

Male čestice kafe su jako grube, pa se pretežno savjetuju za kožu tijela, međutim ne i lica, a može da nam pomogne da se riješimo suhih i izumrlih ćelija kože, i da podstaknemo krvotok te umanjimo celulit. Dermatolog Kaviti Marivala koji dolazi iz Njujorka istako je da nije samo kofein taj koji kafi obezbjeđuje pozitivan učinak, već da kafa sadrži i dosta drugih antioksidanata koji mogu da zaštite našu kožu od UV zračenja te da uspore poreces starenja. U današnjem članku vam donosimo jednostavan recept za piling tijela kojeg možete napraviti u udobnosti svog doma i to sa svega 3 sastojka.

Sve što će vam biti potrebno jesu 3 kašikica crne kafe, 3 kašikice šećera i nekoliko kašikica ulja. Potrebno je da sve sastojke sjedinite u komektnu smjesu, tako da ne bude previše tečna, a ni gusta. Tokom tuširanja istrljajte tijelo ovom masom, a zatim se istuširajte kao što to obično radite. Nakon ovog tretmana bi vam koža trebala da bude baršunasta i mekana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here