Prošlo je godinu dana od kako nas je iznenada napustio poznati muftija Muamer Zukorlić, koji je iznenada pre minuo dok je bio na predavanju na fakultetu. Njegov odlazak najviše je svakako potresao najviše njegovu porodicu, a sada nakon godinu dana veliku potresnu ispovijest imala je njegova druga žena Elma Elfić koja je govorila o tome kako se ona suočava i dalje sa ovim gubitkom.

Naime, Elma je pričala i o tome kako se ona borila sa intrigama o njegovom životu, o čemu se sve to govorilo nakon njegove smrti, govorila je i o tome zbog čega je ona zajedno sa djecom odlučila da napusti Pazar, i da li je dobila nešto od nasljedstva, pa je na samom početku ona rekla: “Da, danas je godina dana od muftijine smrti. I kao simbolika, godišnjica meni ništa posebno ne znači. Znači mi činjenica da nakon 365 dana bol ne jenjava. Naprotiv, sve je teže. Prvih meseci nismo se mogli prepustiti bolu i suočiti s gubitkom i činjenicom da smo se zauvek rastali”, rekla je ona pa je nastavila:

“Odmah su krenule borbe, i to na svim poljima. Kao da su čekali taj trenutak i svi su se potrudili da nam bude još teži, iako su bili svedoci njegove ljubavi prema meni i deci. Zapravo, to ih je i bolelo i razvilo osećaj inferiornosti i želju za nekim vidom osvete. Kada sam videla da će deca biti najviše povređena, donela sam odluke i napravila rezove.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here