U ZADRUGU SAM UŠLA GLADNA NOVCA! DALILA DRAGOJEVIĆ NIKAD ISKRENIJA, PRIZNALA ONO ŠTO NIKO NIJE MOGAO NI DA PRETPOSTAVI: VOLIM GA I SAD… SVI U ŠOKU

0
669

Danas ćemo pisati o najpoznatijem rijaliti programu, a to je naravno Zadruga koja je na našim prostorima oborila sve rekorde. Peta sezona traje i dalje, a ovu sezonu je sigurno obilježila Dalila Dragojević koja je prevarila svog muža na njegove oči. Veliko superfinale je najavljeno za 10. juli kada ćemo konačno da saznao ko će da bude pobjednik Zadruge.

Voditeljka emisije Magazin In je odlučila da u svojoj emisiji ugosti Dalilu Dragojevič koja je bila tema broj jedan. Voditeljka je imala jedno zanimljivo pitanje za nju, a to je: “Čega si ušla gladna Dalila?”, a ona ju je prvo upitala da li želi da joj odgovori kao za narod ili privatno, a Sanja je rekla za voditeljku, pa je Dalila bila iskrena:

“Za voditeljku.. Gladna novca”- izjavila je ona. Isto tako je dodala da je istinski voljela Filipa i da ga voli i sada. Šta vi mislite o Dalili Dragojević, pišite nam ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here