TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA POZNATOG KOMIČARA… ODRASTAO U TEŠKOJ BIJEDI, BRENA GA NAZVALA BUDALETINOM, A ONDA JE ROĐENI SIN UČINIO OVO… (FOTO)

0
947

Svi koji se sjećaju života u bivšoj državi onda sigurno znaju i za grupu Sedmorica mladih u kojoj je pjevao Jova Radanović i koji su bili jako popularni. Oni su bili i rok i pop sastav, ali i veliki komičari koji su ušli u Ginisovu knjigu rekorda kao beng koji je svirao bez prekida pune 33 godine.

Oni su imali i svoju emisiju koja se emitovala nedjeljom uvečer, a koju je Tito redovno pratio i obožavao Oni su stalno za njega i njegove goste svirali, a najomiljeniji član grupe je bio Jova. Nakon raspada benda, on je nastavio solo karijeru kao TV zabavljač.

Na njemu su najupadljiviji bili njegov poveći nos i osmijeh koji je bio širok od uha do uha. NAime, Jova je odrastao u siromašnoj obitelji iako je njegov otac stalno radio. U kući je bilo 4 djece i jednom sedmično su jeli meso, a ako bi otac nekada zaradio više novca, kupio bi kobasice i donio ih kući, i tada bi bilo veliko slavlje.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here