Jedan dan koji je uvijek ispunjen tugom je sjećanje na Mrkinu smrt. Ova potresna pojava nedavno je zabilježena 27. studenog 2021. godine, a zapazila je i sina Ane Bekute. Igor Polić, još uvijek duboko pogođen gubitkom Mrke, izrazio je svoje osjećaje u dirljivoj poruci na društvenoj mreži Instagram.

 

 

 

 

Polić je video i pisanim putem prenio duboku tugu koju osjeća na godišnjicu Mrkine smrti. Poruku je započeo riječima: “Prošle su dvije godine otkako si tako tiho napustio moj svijet, ne ostavljajući za sobom ništa osim sjećanja i beskrajne praznine. Tvoje sjećanje ostaje zauvijek urezano u mom srcu, kao svjetlo vodilja koje me vodi kroz ponor tuge. Čvrsto držim ova sjećanja, a ti ostaješ sa mnom kroz svaku prepreku koju mi ​​život postavi na putu. Iako više nisi s nama, tvoja moćna i nevidljiva prisutnost postala je stalna pojava u našim životima.

 

 

 

 

 

Tvoj duh će nastaviti živjeti među nama, bez obzira na protok vremena. Igor je ove riječi ispričao gledajući snimku na kojoj plešu Ana i Mrka, što je ganulo mnoge. Međutim, tu nije stao. Obljetnica Mrkine smrti bila je vrlo emotivna prigoda, ali će uvijek biti obavijena tugom koja nikada neće nestati. Neka tvoja duša nađe smiraj na onom svijetu, a ja te nosim u srcu kroz sve dane koji dolaze. Željno čekam dan kada ćemo se ponovo okupiti, poručio je Bekutin sin, čuvajući uspomenu na Mrku i njegov zarazni duh. Ana Bekuta. Ana Bekuta, čije je rođeno ime Nada Polić, istaknuta je srpska folk pjevačica.

 

 

 

 

Glazbenu karijeru započela je u školskom zboru prije nego što ju je pokojni otac Branko, koji je već bio flautist u tom društvu, uveo u KUD. Godine 1974. sudjelovala je na natjecanju “Prvi glas Priboja” i osigurala drugo mjesto. Iste godine upisala je Gimnaziju “Branko Radičević” u Priboju. No njezino školovanje prekinuto je zbog rođenja sina Igora 1976. godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here