Željko Samardžić je omiljeni pjevač na našem estradnom nebu, poznat po izvođenju kvalitetnih pjesama punih emocija. Pored što je ostvario veliki uspjeh i stekao mnogo poštovanja u muzičkoj karijeri, može se pohvaliti i skladnim porodičnim životom. Porodica Željka Samardžića predstavlja njegov najveći uspjeh, a čine je njegova divna supruga Maja, s kojom je u braku već 45 godina, i njihove tri ćerke – Sanja, Danijela i Minja.Željko je upoznao svoju suprugu Maju dok je nastupao sa svojim bendom u svom rodnom Mostaru. Tokom jedne večeri u sali Ekonomske škole, primjetio je simpatičnu i povučenu djevojku.

Kada se raspitao o njoj, saznao je da je odlična učenica i da joj je otac profesor, što je sugerisalo da možda neće biti zainteresovana za muzičara. Ipak, Željko je odlučio da preuzme rizik i prišao joj. Počeli su da razgovaraju, a nakon samo nekoliko minuta, u šali ju je zamolio da se uda za njega.Nakon što su se viđali tokom deset mjeseci, Željko je zaprosio Maju nakon njene maturske večeri na kojoj je on pjevao. Iako su se susreli s protivljenjem njenih roditelja, Maja je pristala na Željkovu ponudu. Imali su intimno venčanje u prisustvu kumova, svjedoka i nekoliko prijatelja.Nakon toga, Željko i Maja su dobili svoju prvu nasljednicu, Sanju, a dvije godine kasnije suočili su se s jednim od najtežih trenutaka u svom životu.

Dobili su dječaka koji je, nažalost, preminuo nakon samo tri mjeseca zbog komplikacija sa crijevima. Ipak, kako sam pjevač kaže, Bog ih je blagoslovio i darovao im još dvije kćerke – Danijelu i Minju.Iako se Željkove kćerke trude da očuvaju svoju privatnost i rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, jednom prilikom su se pojavile na njegovom „Instagram“ profilu. Mnogi su primjetili da su njegove kćerke zaista prelijepe i da izuzetno liče na svog poznatog oca. Skladna porodica Željka Samardžića ostavlja dubok utisak i izaziva divljenje javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here