SVETLANA (37) SE UDALA ZA MOMKA SA SELA, PA GODINAMA TRPJELA SVEKRVU: Zbog onog što se desilo na sahrani skočio joj pritisak na 200!

0
516

Kako se samo slažu svekrva i snaha, vjerujemo da se dobro zna, jer stoljećima traje borba ove dvije kategorije žena. Ali, nije baš tako lsučaj kod svih, imamo i one koje se jako dobro slažu, ali, one su jako rijetke u današnje vrijeme. Mi danas pišemo o Svetlani koja ima 37 godina i koje je iz Beograda te se udala u selo, u svoju neprijatnu situaciju na sahrani koju je doživjela sa svojom svekrvom na sahrani, ispričala je direktno za jedan srpski portal.

“Rođena sam u Beogradu, moji roditelji isto tako, ali nismo nikada nesto držali do tog “gradskog pedigrea”. Bili smo prirodni, i nismo nikada ljude gledali po imenu i prezimenu. Zato ni njima nije smetalo kada sam im rekla da se udajem za momka sa sela, odmah su to prihvatili i nije bilo nikakvih problema. Goran je iz okoline Knića, jednog sela koje ne bih da imenujem. Svekrva je divna, mila žena koja se trudila da mi ugodi. Bilo mi je neprijatno koliko je oko mene trčkarala nutkajući me sa svačim”.

Ostatak testa pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here