Brak između Predraga i Ane Rajković sada je čvršći nego ikad. Ana, supruga golmana Predraga Rajkovića, izjavila je medijima da su svi komentari, naslovi i drama vezani za njen navodni skandal zapravo imali pozitivan uticaj na njihov odnos. Ovaj incident nije narušio njihovu ljubav, već ih je dodatno približio. Ana Rajković ističe da je lako i divno biti supruga fudbalera, s obzirom da prati svog supruga kroz mnogo osvojenih trofeja i uspjeha. Njihova djeca svjedoče ovim lijepim trenucima i pamte ih. Ana naglašava da nije teško biti u braku s fudbalerom, poredeći to s prošlim vremenima, te dodaje da djeca imaju mnogo prednosti, uključujući i višeznačno obrazovanje. Izrazila je oduševljenje zbog rasta svoje djece uz profesionalnog sportistu za supruga, pri čemu sinovi pokazuju strast prema sportu, s jednim već uključenim u fudbal i košarku, dok drugi želi biti kopija svog oca kao golman.

“Relja već uživa u fudbalu, ali takođe pokazuje interesovanje za jahanje i treniranje košarke… On jednostavno voli sve sportske aktivnosti. S druge strane, Tadija sanja o tome da postane golman, teži da bude kopija svog oca. On ga smatra uzorom i inspiracijom, što me izuzetno raduje” – istakla je Ana Rajković. Ana Rajković ističe koliko joj imponuje uloga supruge fudbalera, posebno kao žene Predraga Rajkovića. Ona opisuje svog supruga kao izuzetno duhovitog, simpatičnog i brižnog oca. Naglašava da joj nije samo ugodno, već da je i ponosna što je supruga fudbalske zvijezde. Ana dodaje da je Predrag uvijek raspoložen i vedar, čak i u teškim trenucima, pružajući podršku s rečima poput: “Ljubice, idemo dalje!” Brak Predraga i Ane Rajković postao je jači nakon nedavnog skandala koji su prošli, a supruga poznatog golmana ističe da vrijednost porodice smatra ključnom. Uvijek se trude da budu zajedno, jer dječaci teško podnose razdvojenost od oca.

Za Anu je najvažnije očuvanje porodične harmonije, a ističe da poslovne obaveze ne smiju biti prioritetne u odnosu na porodičnu bliskost. “Djeca teško podnose razdvojenost od tate, pa se trudim da uvijek budemo zajedno. Vjerujem da je porodica ključ svega i da bi trebalo da bude na prvom mjestu. Razdvajamo se samo kada je Peđa u karantinu, ali nikada ne bih pristala na to da on živi u Španiji, a mi ovdje. To nije opcija. Najvažnije mi je da djeca odrastaju uz oba roditelja. Sama sam odrasla samo uz majku i shvatam koliko je važno biti uz svog supruga. Posao je sporedan, porodica ne smije da pati” – izjavila je Ana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here