Stiže PUN Mjesec u Jarcu i znakovima MIJENJA život iz korijena: Najviše UTIČE na ova TRI pripadnika Zodijaka, neće znati šta ih je snašlo

0
433

Između stabilnog Saturna koji na uči disciplini i sanjivog Neptuna koji naše iluzije razbija, izgleda da su nam ljetnje retrogadnosti jako teško pale. Tome se pridružuje u pun Mjesec u Jarcu koji će obasjati nebo 13. jula, a znakovi na koje bude uticao najjače, preživjet će promjene na polju karijere i javnog života.

Rak

Slijedi intenzivan period u vašim intimnim vezama kada pun Mjesec potrese vašu šestu kuću partnerstva, Rakovi. Naučili ste da začinite stvari u svojoj rutini, a ne da se povučete u svoju ljudsku, ali ova lunacija nudi priliku da razmotrite kako da unesete stabilnost u svoje privatne odnose. Bitno je više nego ikada prije da djela i osjećanja pomirite, i da budete u skladu sa sobom.

Jarac

Ne samo da julski pun Mjesec u vašem znaku, već se i vaš planetarni valdar, Satrun, vraća u vaš znak. To poakzuje da ćete da budete skloni da rabujete starim konvencijama i navikama..

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here