SRAMNO! Marina i Futa su ih stvorili i napravili im karijere, a oni se NISU pojavili na Laćinoj sahrani! EVO O KOME SE RADI! Nećete verovati…

0
659

Prije dva dana na Novom groblju u Beogradu sahranjen je Milan Radulović Laća, pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša Radulovića. Laća je iznenada preminuo dok je bio na putovanju u Izraelu, sa kojeg se u Srbiju planirao vratiti na slavu Svetog Nikole, ali očigledno da je sudbina za njega imala neke nove planove.

Kada je u pitanju njegova sahrana, ono što se dalo primjetiti jeste to da je veliki broj estradnih ličnosti izostao sa poslednjeg ispraćaja tekstopiscu koji je krenuo majčinim stopama, a upravo njegovi roditelji većinu estradnih ličnosti su zadužili time što su im izgradili karijere, stvorili ime, i obezbjedili mjesto na estradnoj sceni, a sa čijim pjesmama pa skoro 30 godina oni nastupaju i zarađuju novac. Izvor koji je blizak porodici za medije je rekao sljedeće:

“Neda Ukraden, kojoj je Marina napisala pregršt hitova, a najveći među njima “Zora je svanula”, nije se pojavila, Aca Lukas, čiju su karijeru izgradili, takođe nije bio na Laćinom poslednjem ispraćaju. Haris Džinović, Željko Šašić, Boban Zdravković, Slavko Banjac, Mile Kitić, Miloš Bojanić, Hari Varešanović, Stefan Đurić Rasta, Saša Kovačević, Amar Gile Jašarspahić, Boban Rajović, Željko Joksimović, Milan Stanković, Saša Popović, Dženan Lončarević samo su neki od muških izvođača, koji ne zna se da li bi postojali da im nije bilo pesama koje im je radio poznati par Tucaković-Radulović.

Iz samo njima znanih razloga su izostale i pevačice kojima su izgradili imena i karijere, kao što su Milica Pavlović, Indira Radić, Marta Savić, Mina Kostić, Severina Vučković, Seka Aleksić, Viki Miljković, Maja Berović, Selma Bajrami, Rada Manojlović, Katarina Grujić, Suzana Jovanović, Stoja Novaković, Goca Tržan, Marina Visković, Romana Panić, Milica Todorović, Indi Aradinović i mnoge druge. Gotovo da nema imena na estradi koje Futa i Marina nisu zadužili”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here