SPREMITE KISELI KUPUS KAO ŠTO JE TO RADILA VAŠA BAKA! Uz ovaj RECEPT i početnici će spremiti VITAMINSKU bombu kao od ŠALE

0
524

Kisseli kupus je tradicionalna zimska salata na trpezarijama čitave bivše jugoslavije i namirnica od koje se spremaju nadaleko čuvena zimska jela, kao što je podvarak i naravno nezaobilazna sarma, a možete ga jesti i kao običnu salatu uz malo začina. Uptavo zbog tih delikatesa u svakom domaćinstvu koje drži do sebe, od velike je važnosti imati kupus tokom čitave zimske sezone. A mnogi ga na kraju sezone stavljaju u zamrzivače, i to ne zbog toga što je ostalo viška, nego zbog toga što je sarma sa kiselim kupusom bilja od bilo koje druge.

Postoji jako mnogo recepata i načina na koji se može staviti kupus u buriće i kace. Ono što je svima zajedničko jeste to da se kupus reda u buriće, zatim se naljeva solju i vodom. Međutim, ono što početnici moraju da znaju jeste da je tajna u tome što se količina soli ne vezuje za količinu kupusa, nego za količinu vode koja ide u bure. Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here