Sok koji smanjuje NAPETOST i NERVOZU! Potrebna su samo TRI sastojka i malo vremena za ukus koji obećava RADOST! OBAVEZNO PROBAJTE!

0
365

Danas vam donosimo jednu jako zanimljivu i interesantnu temu, a radi se o zdravim napitcima, i zdravim navikama, koje nažalost i nemamo baš svi, što svakako nije za pohvalu, jer svi mi smo svjesni da kada popijemo neki drav napitak, da je to za naš organizam jako bitno. Svi mi živimo neki jako ubrzan i stresan život, pa tako sve manje imamo vremena da se posvetimo sebi i svom zdravlju, kako fizičkom, tako isto i psihičkom, da bi sve mnogo lakše mogli da radimo i da podnesemo toliko obaveza.

Zanimljivo je to da postoji mnogo namirnica za koje se vjeruje da pomažu u borbi protiv stresa, pa su tako neke od njih: Orašasti plodovi, ovsena kašica, crna čokolada, zeleno lisnato povrće, borovnica i još mnogo njih. Ukoliko pripadate ovoj grupi koju smo naveli na samom početku, onda je od velike važnosti da vaša ishrana bude izbalansirana, i da bude bogata voćem i povrćem.

Svi mi možemo da napravimo jako zdrave salate, poslastice od voća, razne zdrave smutije ili napitke, a kako ste i sami zaključili mi vam u nastavku donosimo recept za jedan napitak, za koji vam je potrebno samo tri sastojka, i jako malo vremena, a koji će da vam pomogne u borbi protiv stresa, uznemirenosti ili može čak da posluži i kao čistač tijela od toksina. Sve što vam je za ovaj napitak potrebno jesu: dvije skuhane cvekle, tri pomorandže, tri štapića celera.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here