SLIKA SRPSKE MATURANTKINJE IZAZVALA HAOS NA TVITERU: Radovan može da joj bude OTAC, a uputio joj je 2 nikad ODVRATNIJE riječi!

0
738

Da na internetu svako sebi daje pravo da vrijeđa i omalovažava druge, čak i bez pravog povoda i samo na osnovu ličnih preferencija, predrasuda ili zabluda, opšte je poznata stvar i naša svakodnevnica, a posebno je rizično kada loši komentari potiču od onih koji bi trebali da budu stariji i mudriji. Uskoro je srpski Twitter zapalio prilično degutantan komentar jednog tviteraša, koji je ispod slika mlade djevojke koja je podjelila sovoje izdanje za matursko veče bez imalo stida napisalo: “Pošto sat?”.

Komentar, iako na prvu sasvim bezazlen, ustvari je otrovna aluzija, ali mu je sjajno doskočila ova maturantkinja. “Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, kada pogledam reći ću Vam, negje oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite unuke i djecu”- napisala je ona. Sporni komentar koji je ostavio Radovan, a koji je duplo stariji od maturantkinje, te čak ima i djecu njenih godina. Upravo zato je njegova opaska naišla na opak bijes tviteraša, a mnogi su ustali u Kristininu odbranu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here