Slavuj iz Mrčajevaca se bahati, dok mu sin jedva sastavlja kraj sa krajem: Kupio kućerine, a evo šta jede, šok! (FOTO)

0
917

Pjevač narodne muzike Miroslav Ilić se u posljednje vrijeme često pominje u srpskim medijima zbog skandala oko podizanja tužbe za utvrđivanje očinstva koju je podigao sin njegove nekadašnje ljubavnice Mirjane, Devin i to nakon više od 40 godina od rođenja.

Sudski postupak traje već godinama a Miroslav uporno odbija da da svoj DNK uzorak na analizu što mu zamjeraju mnogi i njegovi obožavaoci ali i njegove kolege. Pretpostavlja se da u svemu ima veliki uticaj i njegova supruga i zakonita djeca jer je veliko nasljedstvo u igri. Inače Miroslav se oglasio i za vrijeme pandemije korona virusa i rekao da on ima dovoljno novaca za život jer je štedio  a i nema velike prohtijeve posebno od kada je u penziji.

Istakao je da je njemu sasvim dovoljno tri hiljade eura na mjesec, što je za mnoge nedostižna cifra. On često odlazi i u svoje rodno mjesto gdje je sredio kuću i druži se sa seljanima a kako oni kažu redovan je gost u mjesnoj kafani gdje naručuje uvijek svoje omilejno jelo koje košta samo 200 dinara.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here