SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO VOZNI PARK Marko snimio automobile od 400.000 eura, ali to nije sve, luksuz pršti na sve strane (FOTO)

0
308

Djeca Dragane Mirković se nisu nikada u javnosti eksponirala, te je malo ko znao kako izgledaju sin i kćerka pjevačice. Ali, nedavno su otključali svoje profile na Instagramu i postali aktivni, te privlače veliku pažnju. Sada je Draganin nasljednik, Marko Bjelić iznenadio sve kada je svojim pratiocima pokazao dio svog voznog parka u Austriji. Naime, on je snimio skupocjene automobile parkirane u garaži, a ljubiteljima četverotočkaša je zastao dah.

On je odlučioda se pohvali sa džipom marke “Mercedes”, Ferarijem čija je cijena preko dvjesto hilajda eura, i vozilom “KTN”, za koje su morali da izvdoje oko sto hiljada eura. “To je to”- napisao je kratko Marko, koji očigledno obožava vožnju i dobre automobile. Nakon toga je odlučio i da na svom Instagram profilu snimi kako vozi luksuznu mašinu, a nakon toga i brod. Može se vidjeti da Draganin sin uživa u luksuzu koju mu je njegova majka zaradila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here