Glumica Jovana Balašević obogatila je živote svojih roditelja s dvije unuke, Simonom i Petrom. Ove darove je dobila iz svoje veze s Aleksandrom Jovanovićem, s kojim je provela deset godina u braku prije razvoda.Simona i Petra, kćerke Jovane Balašević, imaju bezrezervnu podršku porodice u svom odrastanju. One predstavljaju glavni izvor motivacije za Jovanu kako bi se nosila s izazovima života. Ove dvije djevojčice su izuzetno uspješne i marljive, pri čemu Simona, starija od njih, pokazuje talenat za pisanje predivnih ljubavnih stihova, slično kao što je to radio njen djed Đorđe.
S druge strane, mlađa Petra prati stope svoje majke Jovane u glumi.Mlađa kćerka Jovane Balašević, Petra, je postala član hora Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, istog pozorišta čiji je i Jovana dugogodišnji član.Ponosna baka Olivera Balašević je podijelila ove divne vijesti tokom “Čajanke za Miholjsko leto”, koja se organizovala u čast sjećanja na Đoleta.Đorđe Balašević je preminuo 2021. godine, a u njegovom životu, osim njegovih emotivnih stihova, svakako je bila prisutna i ljubav prema supruzi Oliveri, koja je ostavila neizbrisiv trag.Tokom svoje dugotrajne karijere, Đorđe Balašević je otpjevao brojne emotivne balade koje su duboko dirnule mnoge.
Ali, mnogi se pitaju bi li takve pjesme uopće postojale da popularni kantautor nije upoznao svoju suprugu Oliveru 1979. godine. Olivera je bila njegova najveća podrška i inspiracija tijekom četiri desetljeća braka.Đorđe Balašević i mlada Zrenjaninka Olivera Savić su se sreli na novosadskoj televiziji, gdje su oboje bili gosti – Olivera kao sportašica, a Đorđe kao muzičar. Tada, riđokosa djevojka koja je studirala organizaciju rada u Novom Sadu, nije ni sanjala da će se zaljubiti u tog mladića s gitarom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here