SAZNAJTE KAKVA JE KARMA VAŠE GODINE ROĐENJA: Odaberite vaš KARMIČKI BROJ I saznajte kakva vas budućnost čeka!

0
363

Numerologija je drevna vještina tumačenja subdine, budućnosti i karaktera na osnovu brojeva. Smatra se da svaki broj ima posebnu simboliku, pa da se čak može odrediti i kakva vas karma prati. Prema istočnjačkom vjerovanju karma je svrha, cilj, zadatak sa kojim se osoba rađa, uzimajući u obzir i iskustvo iz prošlih života. Postoji posebna grana numerologije koja se bavi sa karmom, a proučava cikluse života na osnovu 9 godina. Karmička numerologija na osonvu godine rođenja ističe koji je vaš karmički zadatak.

Kako biste uspjeli da izračunate svoj karmički broj bitno je da saberete sve cifre iz svoje godine rođenja i da ih svedete na jedan jednocifreni broj. Na primjer, ako je godina rođenja 1968, računat ćemo 1 + 9 + 6 + 8 + = 24, pa 2 + 4 = 6. Karmički broj je Šest. U nastavku pročitajte vrijednosti karme vaše godine i rođenja i otkrijte koji je vaš karmički zadatak.

Jedinica

Savladajte strahove i anksioznost. Nema potrebe da u sebe sumnjate, to vas iz godine u godinu sprječava da napredujete. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here