Poznata pevačica Jelena Karleuša je pokazala da može biti predana i nesebična majka. U svjetlu nedavnih pohoda svojih kćeri na društvene medije, preuzela je na sebe marljivo nadgledanje njihovih online aktivnosti kako bi osigurala njihovu sigurnost.

 

 

 

 

Naime, Nika je svojim čestim objavljivanjem videa prikupila veći broj pratitelja na popularnoj društvenoj platformi TikTok. Njezino posljednje objavljivanje iznenadilo je ne samo njezinog oca Duška Tošića, već i mnoge njezine obožavatelje.Naime ona je u potpunosti promijenila svoj fizički izgled. Sadašnji imidž Nike Tošić u skladu je s odraslom fazom Karleušinog i Duškinog bivšeg partnera. Kao i njezina starija sestra Atina, Nika voli isprobavati različite stilove i spajati razne modne trendove.

 

 

 

 

U svoju šminku uključuje ne samo svoju odjeću, već i kosu i lak za nokte. Unatoč naizgled malim preinakama, Nika je izazvala značajan interes javnosti. Kao rezultat toga, postala je pronicljivija kada je u pitanju interakcija sa svojim sljedbenicima, pažljivim odabirom svojih kanala komunikacije. Čim je donijela odluku da na svoju kosu stavi pramenove, mediji su odmah zahvatili priču. To je potaknulo njezine obožavatelje na raznim platformama društvenih medija da se uključe u rasprave o razboritosti njezina izbora da postane plavuša. Kada je Nika završila s oblikovanjem frizure, pozornost se prebacila na nokte.

 

 

 

 

Osoba koja je preuzela Duškovo nogometno treniranje i užitak na Instagramu je objavila sliku na kojoj prikazuje njezin najnoviji lak za nokte. Nika Tošić nedavno je objavila sliku na kojoj ima plavu nijansu oko noktiju, što je dobro prihvaćeno među njezinim vršnjacima. Međutim, starija generacija nije dijelila isti entuzijazam. Ipak, čini se da je Jelenin partner ostao ravnodušan na sve. Zahvaljujući majčinoj otpornosti, s vremenom je razvila sposobnost da podnese uvrede i pogrdne komentare. Umjesto da dopusti omalovažavajućim primjedbama da je obore, iskoristila ih je kao pokretačku snagu za samopoboljšanje na više područja kao što su njezin fizički izgled i intelekt. Vrijedno je naglasiti da Nika i Atina, obje izvanredne znanstvenice, pokazuju hvalevrijednu crtu skromnosti koja je sve neuobičajena u suvremenom društvu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here