SAD JE JASNO ZAŠTO JE MATEJ BIO DEZORIJENTISAN U NOĆI NESTANKA: Bivši inspektor objasnio Perišovo ponašanje po izlasku iz Gotika

0
197

Lambe Đorelijevski koji je bivši inspektor Odjeljenja za dro ge beogradske policije, objašnjava da je dejstvo amfeta mina uzrok dezorijentisanog ponašanja Mateja Periša kada je nestao 30. decembra prošle godine. Na snimcima kamere za video nadzor koji su se pojavili tokom potrage za nestalim mladićem, vidjelo se kako on, samo u majici sa kratkim rukaima, trči po beogradskim ulicama, ali i trenuak kada silazi niz stepenice koje vode do Save.

Njegovo je tijelo pronađeno par mjeseci kasnije, 18. maja u Dunavu, kod Ade huje. Objavljeni su i rezultati obdukcije koji su pokazali da je on u tijelu imao amfe tamin, ili kak ose na ulici govori “spid”, kao i alkohol. U kosi su mu pronađeni tragovi koka ina koji je konzumirao ranije. Iako je bilo mnogih teorija, da je nesretni mladić od nekog bježao, do toga da je trčao da se sa nekim sastane, sve te tvrdnje su razvejali rezultati obdukcije.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here